Urnen, sieraden, aandenken

Wanneer uw huisdier is overleden en u heeft ervoor gekozen hem of haar individueel te laten cremeren dan kunt u de as eventueel een mooie plek bij u thuis geven. Het is belangrijk een weloverwogen keuze te maken als het gaat om een urn of een sieraad. Wij vinden het belangrijk dat een urn bij u past maar ook zeker bij uw huisdier past. Hier vindt u een selectie urnen en assieraden waar de as van uw geliefde dier in verwerkt kan worden.

Urnen

Een urn is bijzondere bestemming voor de as van uw overleden huisdier. Uit onze ervaring blijkt dat er eenmalig een mooie urn wordt uitgezocht waar de as van het diertje voor onbepaalde in verblijft. Om die reden adviseren wij om u goed te oriënteren bij uw zoektocht naar een urn, waar wij u ook graag bij helpen. Wij hebben een grote selectie aan urnen zodat wij ieder diertje van een mooie eindbestemming kunnen voorzien. 

Op dit moment hebben wij nog niet onze gehele collectie op onze site staan en adviseren wij om een urn op onze locatie uit te komen zoeken, zodat u meteen een goede impressie heeft van al onze urnen. 

Binnenkort worden al onze asbestemmingen hier weergegeven.

Assieraden

Het is ook mogelijk om een symbolisch gedeelte van de as van uw overleden huisdier altijd bij u te dragen. Dit kan door middel van een mooi gedenksieraad waar wij een beetje as voor u in kunnen verwerken.

Wij hebben een groot assortiment aan ashangers van edelstaal die wij bij onze locatie in Rhenen voor u kunnen vullen. Op dit moment hebben wij nog niet onze gehele collectie op onze site staan en adviseren wij om een sieraad bij ons op locatie uit te zoeken. 

SeeYou gedenksieraden

Naast onze sieraden van edelstaal hebben wij ook de mogelijkheid om de prachtige sieraden van SeeYou Gedenksieraden voor u te voorzien van de as van uw overleden huisdier. 

De sieraden van SeeYou kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Bij SeeYou streven ze ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een SIERAAD genoemd kan worden.

Wanneer u een sieraad van SeeYou heeft uitgezocht kunt u deze bij ons bestellen en zullen wij de as van uw geliefde huisdier hier voor u in verwerken.

Binnenkort worden al onze asbestemmingen hier weergegeven.

Pootafdrukken

Net als bij mensen is de pootafdruk van een dier helemaal uniek. Het is daarom ook een mooi aandenken om een afdruk van de poot van uw huisdier bij ons te laten maken. Wij doen dit in blikken doosjes in de vorm van hart, waar een laagje klei inzit en waarbij de pootafdruk in de klei verwerkt wordt.

Graveerplaatjes

De naam van uw huisdier kan ook vereeuwigd worden op een naamplaatje. U kunt bij ons kiezen uit een ruime collectie van verschillende naamplaatjes. Wij denken graag met u mee over het formaat van het naamplaatje en de tekst die u er graag op gegraveerd zou willen hebben. 

De kosten van een graveerplaatjes bedragen €12.50 inclusief graveren

Gedenkzuil

Ook kan de naam van uw huisdier vereeuwigd worden op de gedenkzuil door middel van een naamplaatje. De gedenkzuil vindt u aan de ingang van ons strooiveldje. 

De kosten voor een naamplaatje bedragen eenmalig €12,50 en jaarlijks €10,00 voor een plek op de gedenkzuil. 

Urnen muur

Vindt u het fijn dat u de as van uw diertje bij ons zou kunnen bezoeken, dan kunt u er ook voor kiezen om de urn met de as van uw huisdier op onze urnen muur te plaatsen. De urnen muur vindt u aan de ingang van ons strooiveld.

De kosten voor een plek op de urnen muur bedragen €60,00 per jaar. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.