Grebbehof

Wanneer u op een waardige manier afscheid wilt nemen van uw huisdier

Bij overlijden

Wanneer uw huisdier komt te overlijden kunt u tussen 09:30 en 17:00 telefonisch contact met ons opnemen op ons telefoonnummer 0317-415321

Overlijden bij u thuis:

Het is mogelijk dat wanneer uw huisdier thuis komt te overlijden u uw huisdier zelf bij ons komt brengen.
Omdat wij iedereen in alle rust afscheid willen laten nemen, waarbij iedereen persoonlijk begeleid wordt, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraken kunt u het beste telefonisch met ons maken op telefoonnummer 0317-415321.

Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 – 17:30 uur.
(Zaterdag en zondag alleen op afspraak)

Bent u niet in de gelegenheid om zelf met uw huisdier naar ons toe te komen, dan is het mogelijk om ons het vervoer te laten verzorgen, ook hiervoor kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Overlijden bij de dierenarts:

Overlijdt uw huisdier bij uw dierenarts, dan informeert deze u over het verdere traject. Geef duidelijk aan dat u de uitvaart door Dierencentrum Grebbehof wilt laten verzorgen.

Als uw huisdier bij ons is aangekomen dan nemen wij altijd telefonisch contact met u op om alle wensen met u samen door te nemen. Wilt u niet dat wij contact met u opnemen, zorgt u er dan voor dat wij weten hoe u de begrafenis of crematie wilt vormgeven. U kunt ons hierover van te voren op de hoogte brengen of de wensen aan uw dierenarts kenbaar maken.

Om een beeld te vormen over welke mogelijkheden er zijn voor het begraven van uw huisdier klikt u hier. Om de mogelijkheden voor het cremeren van uw huisdier te bekijken klikt u hier.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden neem gerust contact met ons op.