Grebbehof

Wanneer u op een waardige manier afscheid wilt nemen van uw huisdier

Wat ons bijzonder maakt

Rust, ruimte, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden en de Grebbeberg tekenen zo de Utrechtse Heuvelrug. Wij zijn trots dat wij temidden van deze unieke rustgevende omgeving in Rhenen ons dierencentrum mogen exploiteren. Dierencentrum Grebbehof omvat een huisdierenbegraafplaats, een huisdierencrematorium en een kattenhotel.

De in Engelse stijl aangelegde dierenbegraafplaats straalt eindeloze rust uit. Van zonsopgang tot zonsondergang bestaat er de gelegenheid een bezoek te brengen aan de dierenbegraafplaats.

Onze unieke eigenschappen

Wij zijn een kleinschalig crematorium, waar u de huiselijke boerderij sfeer al proeft zodra u onze receptie binnen stapt. Ons team bestaat uit 6 lieve mensen die allemaal gezegend zijn met de liefde van één of meerdere huisdieren. Juist omdat wij weten hoe het is om je maatje te verliezen kunnen wij ons goed inleven in uw situatie en vinden wij het belangrijk om uw wensen waar te maken.

Binnen ons team hebben we een eigen chauffeur die langs uw dierenkliniek kan rijden om daar uw overleden huisdier op te halen om hem of haar vervolgens naar ons toe te brengen. Ook brengen wij de as van uw maatje persoonlijk terug naar de kliniek of naar u thuis. Wij zullen geen asbestemmingen, assieraden of pootafdrukken opsturen. Op deze manier zijn wij er zeker van dat de as en de aandenken van uw overleden huisdier veilig aankomt op bestemming.

De situatie kan zich zo voordoen dat uw huisdier thuis komt te overlijden. Ook dan bestaat de mogelijkheid dat hij of zij bij u thuis opgehaald kan worden. Hiervoor kunt u ons ten alle tijden telefonisch bereiken.

Wat zeggen anderen over ons

“Mooie rustige plaats, het dier wordt met respect behandeld. Ze nemen de tijd voor je.
Ons hondje is nu toch weer een beetje thuis gekomen…”

“Netjes en respectvol  behandeld na het overlijden van ons lieve hondje, keurig!

“In mijn ogen ontbrak er niks.”

“Ook voor onze kinderen is het fijn dat ze kunnen zien dat er respectvol omgegaan wordt met het overlijden van hun maatje.”

“Geweldig personeel dat er alles aan doet om de laatste eer aan je huisdier zo perfect te laten verlopen en goed naar je wensen te luisteren. Mooie ligging en de opbaringsruimte is erg mooi met een mooi uitzicht.”

“Je wordt in alle rust te woord gestaan, krijgt antwoorden op je vragen en wensen, en er wordt ook nog eens met je meegedacht  Een waardig afscheid van je trouwe mattie, en wat een lieve medewerkster heeft ons afgelopen avond geholpen. Mijn dank is groot!”

“Onze woef hier laten cremeren erg vriendelijk en empathisch personeel. Mooie, rustgevende omgeving.”

Voor ons kattenhotel hebben wij een aparte website gerealiseerd. Klik hier voor www.kattenpension.nl