Grebbehof

Wanneer u op een waardige manier afscheid wilt nemen van uw huisdier

Begraven

Naast dat u uw huisdier bij ons kunt laten cremeren kunt u er ook voor kiezen uw huisdier bij ons te laten begraven. Onze dierenbegraafplaats is een mooi aangelegd en goed onderhouden parkje, waar (bijna) ieder dier(tje) zijn eigen graf heeft. Het is ook mogelijk dat u meerdere huisdieren bij elkaar in eenzelfde graf wilt begraven.

Voorafgaande de begrafenis heeft u de mogelijk afscheid te nemen in onze afscheidsruimte die wij, na afspraak, voor u reserveren. Nadat u afscheid heeft kunnen nemen is de mogelijkheid er ook om bij de begrafenis aanwezig te zijn. Hierin kunnen wij met u meedenken en adviseren.

Begraven in kistje

De mogelijkheid bestaat om uw huisdier in een kistje (van ons) of in een (eigen) dekentje te begraven. Mocht u uw huisdier in een kistje van ons willen laten begraven kan dat alleen wanneer uw huisdier lichter is dan 35 kilo.

Aankleding en onderhoud begraafplaats

Wanneer u zelf voor het onderhoud wilt zorgen mag u geheel naar uw eigen smaak de grafbedekking karakter geven. De afmetingen van onze grafjes zijn 1 meter bij 1,10 meter. Wij adviseren u graag over de verdere mogelijkheden, ook als het gaat om grafstenen.

Groenarrangement begraafplaats

U kunt bij ons een groenarrangement afsluiten waarbij wij de graven maandelijks onderhouden en voorzien van seizoensgebonden bloemen en planten. Het graf van uw huisdier ziet er dan altijd verzorgd uit.
De kosten voor dit arrangement op jaarbasis bedragen € 35,-

Openingstijden en Tarieven

U bent 7 dagen per week van zonsopgang tot zonsondergang van harte welkom om de begraafplaats te bezoeken. Om uw huisdier te bezoeken hoeft u geen afspraak met ons te maken.

Bij het begraven van uw huisdier neemt u een grafje voor een periode van minimaal 5 jaar. Mocht u de grafhuur willen opzeggen kan een grafje pas na deze 5 jaar ontruimt worden. Na de opgraving kunt u er uiteraard ook voor kiezen om uw huisdier alsnog door ons te laten cremeren.

Wij zullen een graf nooit zonder toestemming ontruimen.

Bekijk de tarieven wij hanteren voor het begraven.

Dierendag

Elk jaar op dierendag is de begraafplaats ook ’s avonds geopend voor belangstellenden. Fakkels en kaarsverlichting verlichten de begraafplaats en bezoekers kunnen dan bloemen neerleggen bij het graf of de urn van een overleden huisdier.