Sieraden

Het is ook mogelijk om een symbolisch gedeelte van de as van uw overleden huisdier altijd bij u te dragen. Dit kan door middel van een mooi gedenksieraad waar wij een beetje as voor u in kunnen verwerken.

Wij hebben een groot assortiment aan ashangers van edelstaal die wij bij onze locatie in Rhenen voor u kunnen vullen. Op dit moment hebben wij nog niet onze gehele collectie op onze site staan en adviseren wij om een sieraad bij ons op locatie uit te zoeken. 

SeeYou gedenksieraden

Naast onze sieraden van edelstaal hebben wij ook de mogelijkheid om de prachtige sieraden van SeeYou Gedenksieraden voor u te voorzien van de as van uw overleden huisdier. 

De sieraden van SeeYou kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Bij SeeYou streven ze ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een SIERAAD genoemd kan worden.

Wanneer u een sieraad van SeeYou heeft uitgezocht kunt u deze bij ons bestellen en zullen wij de as van uw geliefde huisdier hier voor u in verwerken.